AgilityToday is a 2 days UnConference, focused on Delhi-NCR's Agility needs, gathered over past 3 years via meetups, Conferences and Webinar. This UnConference intends to give you best of Agile Psyche (Mindset Culture and Practice) and Geekery (Engineering, Tools and DevOps) via specially crafted 'Hands-on Workshops', 'Case Studies', 'Research Reports' and Solution-driving, Topic-Specific 'Open Space'.

Beauty of UnConference is it offers you a platform to create your own Program. AgilityToday also does the same and relies completely on a crowd sourced Program Schedule and Organising. Which means a Program completely created and organised by you. Below is the Program, that you chose by your votes:

AgilityToday: Day-1


8:30 AM - 9:00 AM

Meet and Greet along with Registration


9:00 AM - 10:30 AM

INTO YOUR SHOES: Let's build bridges

Siraj Sirajuddin

Facilitator

Ashish Mishra

Agility Guru

Tathagat Verma

Agility Guru

Silvana Vasitova

Agility Guru

Tarun Kohli

Founder & CEO at Quovantis

Industrial Leaders

Vikram Kapoor

Founder and CEO Prowareness

Industrial Leaders

Vishal Saha

CTO PeopleStrong

Industrial Leaders

Rajendran Dhandapani

Director of Engineering 'Zoho Sprint' Zoho

Industrial Leaders


10:30 AM - 10:45 AM

Welcome Note by Deepti Jain


10:45 AM - 11:00 AM

Coffee Break


11 - 1 PM
Experience/Research Report Psyche VIDEO Session Royal - 1
60 Mins : 11:00 AM - 12:00 PM

Addressing the Certainty Bias – a Key Impediment to Organizational Agility

Alex Yakyma, Founder Org Mindset
Workshop Psyche
Royal - 1
60 Mins : 12:00 PM - 1:00 PM

The Power of Kanban Metrics

Sanjay Kumar, AKT, Agile Coach and Trainer
Workshop Psyche
Maple - 1
90 Mins : 11:00 AM - 12:30 PM

Leading with Vision is Vital!

Siraj Sirajuddin, Founder Temenos Vision Labs
Experience/Research Report Psyche Maple - 1
30 Mins : 12:30 PM - 1:00 PM

Strategic Traits of Transformation

Ashutosh Rai, Enterprise Agile Transformation Consultant Xebia
Workshop Geekery
Royal - 2
120 Mins: 11:00 Am - 1:00 PM

TDD, Refactoring through Extreme OOP

Leena S N, Programmer & CTO, Good Karma










1:00 PM - 1:45 PM

LUNCH with Our Gurus


1:45 PM - 3:45 PM
Workshop Psyche
Royal - 1
90 Mins : 1:45 PM - 3:15 PM

What is Agile Coaching? How to get started? How to continue?

Silvana Wasitova, Agile Coach and Consultant, Wasitova Solutions
Case Study Psyche
Royal - 1
30 Mins : 3:15 PM - 3:45 PM

"The Sprint" : Dessign Thinking framework to have working tested prototype in 5 days

Amit Ranjan, Agile Coach, Fiserv
Experience/Research Report Psyche Maple - 1
60 Mins : 1:45 PM - 2:45 PM

Leading Agile Organizations in the VUCA world

Anand Murthy Raj, Founder and Director Agile Spirit Pvt Ltd
Workshop Psyche
Maple - 1
60 Mins : 2:45 PM - 3:45 PM

How can you ensure that you are making a right product?

Jisha Sharma, Product Family Manager
Sandeep Bajpai, UX Designer Mckinsey & Company
Workshop Psyche
Royal - 2
45 mins : 1:45 PM - 2:30 PM

How to reward individual performance in Agile Teams

Tarun Kohli, Founder & CEO at Quovantis
Case Study Psyche
Royal - 2
75 mins : 2:30 PM - 3:45 PM

Building Minimum Lovable Product

Tathagat Verma, Country Head, ChinaSoft international

3:45 PM - 4:00 PM

Coffee Break


4:00 PM - 5:00 PM

Let's UnWind with Delhi Drummers by Joyjeet Mukharji


5:00 PM - 5:30 PM

Conclusion of Day


5:30 PM - 5:45 PM

Closing Talk


AgilityToday: Day-2


8:30 AM - 9:00 AM

Meet and Greet along with Registration


9:00 AM - 10:00 AM

SEEK FROM GURUS: What does it take to create a Career in the field of Agility

Siraj Sirajuddin

Agility Guru

Naveen Kumar Singh

Agility Guru

Tathagat Verma

Agility Guru

Silvana Vasitova

Agility Guru

Madhur Kathuria

Agility Guru

Ashish Mishra

Agility Guru


10:00 AM - 10:15 AM

Welcome Note


10:15 AM - 10:30 AM

Coffee Break


10:30 AM - 12:30 PM
Experience/Research Report Psyche VIDEO Session Royal - 1 60 Mins : 10:30 AM - 11:30 AM

Self-Propagating Agile Transformation

Peter Meral, Founder and CTO XSCALE Alliance
Workshop Psyche
Royal - 1
60 Mins : 11:30 AM - 12:30 PM

Tester or a Data Scientist - Are you ready for this Switch?

Smita Mishra, Founder Fandoro and QAZone Infosystems
Workshop Psyche
Maple - 1
75 Mins : 10:30 AM - 11:45 AM

Understanding SAFe Principles using the Marshmallow Challenge

Vandana Sinha, VP Temenos+Agility
Experience/Research Report Geekery Maple - 1
45 Mins : 11:45 AM - 12:30 PM

Future of Media Broadcasting and Technology

Ankita Mathur, Co-Founder Tecvolo Labs
Workshop Psyche
Royal - 2
90 Mins : 10:30 AM - 12:00 PM

KPIs in an Agile world

Madhur Kathuria, Founder and CEO AgiVetta Consulting
Case Study Psyche
Royal - 2
30 Mins : 12:00 PM - 12:30 PM

Riding the Sustainability Wave

Charu Agarwal, Operational Excellence Capability Lead, Mondelez International

12:30 PM - 1:15 PM

LUNCH with Our Gurus


1:15 PM - 3:45 PM
Workshop Psyche
Royal - 1
90 Mins : 1:15 PM - 2:45 PM

Awesome distributed agile teams

Pritika Gulliaini Founder Distributed Agile Association
Experience/Research Report Psyche Royal - 1
30 Mins : 2:45 PM - 3:15 PM

Build and Live by Agile Culture

Harikrishan Verma, Agile Coach & Sr Manager Product Development, Pitney Bows
Experience/Research Report Psyche Royal - 1
30 Mins : 3:15 PM - 3:45 PM

Portfolio Planning for Business Agility

Sunita Gupta, IT Operations & Delivery Head, NCR Corporation Pvt. Ltd.
Experience/Research Report Psyche Maple - 1
45 Mins : 1:15 PM - 2:00 PM

Exepedia - Enabling Leaders & Teams for Agile Transformation

Gaurav Rastogi, Agile Coach, Poorav Consulting International
Workshop Psyche
Maple - 1
45 Mins : 2:00 PM - 2:45 PM

Agile in Digital Era and Transformation

Mustameer Ahmed KhanProduct Manager, SAP Labs India Pvt Ltd
Experience/Research Report Psyche Maple - 1
60 Mins : 2:45 PM - 3:45 PM

Hidden Gems - Making the Unknown - Known

Ajay KabraSr. Director - Agile Transformation, Xebia
Workshop Psyche
Royal - 2
60 Mins : 1:15 PM - 2:15 PM

Wedding Cards Game of Kanban

Shuchi Singla Agile Coach, Founder & CEO BaffleSol
Experience/Research Report Psyche Royal - 2
45 Mins : 2:15 PM - 3:00 PM

Estimation Cheat Sheet - Did I just solve the Story Point Conundrum?

Ashutosh Bhatawadekar Director, HARMAN Connected Services
Case Study Geekery
Royal - 2
45 Mins : 3:00 PM - 3:45 PM

How to strategize containerizing an application

Sandeep Rawat Co-Founder and CTO OpsTree Solutions

3:45 PM - 4:00 PM

Coffee Break


4:00 PM - 5:00 PM

Paint your Agility Canvas


5:00 PM - 5:30 PM

'State of Agile' for Delhi-NCR, summarized with AgilityToday


5:30 PM - 5:45 PM

Closing Talk & Next steps..


Timeline:

  • Session Proposals will be accepted till 12 Jan 2018.
  • Voting for selection of Sessions and program preparation will start from 13 Jan and will end on 2 Feb 2018.
  • Each day will whole in itself, each day will allow Agilists from Psyche and Geekery interact each other and co-create a right movement.

To ensure that the impact lasts, and influences mindset of regional IT and Software Organisations, Regional Industrial Leaders are invited to have an OPEN HOUSE with you and UnConference Gurus. This will provide a platform for exchange of impediment, voices, suggestions and solutions between all the parties. A final report based on OPEN HOUSE, other OPEN SPACES and discussions with Gurus will be sent out to majority of IT and Software Organizations in Delhi-NCR.

The Gurus

An "Unconference" tries to avoid one or more aspects of a conventional conference, and one such aspect is 'top-down organisation'. With AgilityToday, we have tried the same. We do not have formal Conference setup which requires a Program Chair. Instead we have our "Gurus" who are guiding us and enabling us in making our choices and decisions. We are grateful to them for giving their precious guidance and valuable time.

Agility Today is your "gateway to the world outside", where Agilists from different countries, companies and cultures are coming together to empower you with their success as well as failure stories, their lesson learnt and their secret sauce of successfully establishing Agility. Come to know about their courage, commitment and authenticity which led them through trying times, which many of you must be experiencing right now.

Sponsors

Temenos + Agility
Scrum Alliance
Agile Alliance
Zoho Sprints
ScrumOrg
AgiVetta Consulting
Tecvolo Labs

Partners

Business Agility Institute
Open Space Agility
TAI infotech India
Ditributed Agile Association
Distributed Agile Association
India Scrum Enthusiasts Community (ISEC)
Think Design
Pingala Software India Pvt Ltd
Pingala Software India Pvt Ltd
KnowledgeHut
KnowledgeHut
XSCALE ALLIANCE
Agile Cockpit
Agile Testing Alliance

Supporters

Atlassian
Microsoft